image

2015

Băneasa story

Băneasa1 este un proiect destinat celor care sunt în căutarea mix-ului perfect între standarde de înaltă calitate, funcționalitate, confort și intimitate într-un cartier liniștit din zona de nord a Capitalei. Imobilul cuprinde 36 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, dispuse pe 4 etaje. Apartamentele de 4 camere sunt situate la ultimul etaj, beneficiind de terase spațioase. Toate apartamentele au însă o înălțime de 2.85 metri, suprafețe vitrate mari, aer condiționat, centrală termică, băi complet mobilate și echipate.

Băneasa 1 - calitate, confort și modernism pentru tine, în nordul Capitalei.

Pentru un plus de confort și siguranță, proiectul include locuri de parcare subterane pentru fiecare apartament și spații verzi, ideale pentru plimbări, joacă sau deconectare. În ceea ce privește facilitățile, în apropierea proiectului se află Jolie Ville mall, cafenele, restaurante, supermarketuri, cele mai bune școli și grădinițe din București și chiar Grădina Zoologică, astfel că fiecare locatar se bucură de cele mai variate, necesare și plăcute activități.


Situat într-un cartier liniștit din nordul Capitalei, într-o zonă de vile elegante, plină de verdeață, ce asigură o atmosferă relaxantă indiferent cât de multă agitație ar fi în restul orașului, proiectul Băneasa 1 are la bază dorința de a oferi clienților un imobil care să îmbine standardele de înaltă calitate cu utilitatea practică și modernismul.

LOCAȚIE

CONCEPT

AZI

36 de apartamente moderne într-o zonă rezidențială de lux cu vile din nordul Capitalei