PROIECTE

Fondat în 2012 și alcătuit dintr-o echipă cu experiență îndelungată în domeniu ce își ia zilnic un angajament față de calitate, creativitate și inovație, 1Development are unele dintre cele mai de succes proiecte din segmentul rezidențial din București.

Central este situat pe Str. Vasile Lascăr nr. 216-218, la intersecția cu șoseaua Ștefan cel Mare și în vecinătatea Parcului Circului, având acces rapid la toate mijloacele de transport în comun ale orașului (STB, metrou). Ansamblul rezidențial Central este un proiect de anvergură, destinat tuturor celor care își doresc să trăiască în inima Bucureștiului. Cu acest proiect propunem clienților un altfel de stil de viață, cu tot ce îți trebuie la îndemână: de la instituții educaționale până la o mulțime de variante de petrecere a timpului liber. Tabloul este completat de facilitățile proiectului propriu-zis: spații comerciale la parter, locuri de parcare pentru locatari și vizitatori, stații de ridesharing și taxi, spații verzi. Prin urmare, proiectul este ideal atât pentru viitorii locatari, ce vor câștiga timp datorită numeroaselor facilități din apropiere, dar și valoros pentru potențialii investitori.

detalii proiect

Un reper al ansamblurilor rezidențiale de lux din București, Floreasca 1 îmbină armonios arhitectura modernă cu eleganța și confortul, reprezentând o combinație între un spațiu privat și confortul datorat tuturor facilităților necesare unui stil de viață modern. Cu un concept arhitectural de excepție, ce include o vedere deosebită spre lacurile Floreasca și Colentina, Floreasca 1 a câștigat Premiul secțiunii Arhitectură rezidențială – locuințe colective (ex-aequo), acordat de către Anuala de Arhitectură București în 2015 și este primul proiect rezidențial ce a obținut certificarea Green Homes, acordată de Romania Green Building Council.

Detalii proiect
Calitate, confort și modernism - în Nordul Capitalei

Situat într-un cartier liniștit din nordul Capitalei, într-o zonă de vile elegante, plină de verdeață, ce asigură o atmosferă relaxantă indiferent cât de multă agitație ar fi în restul orașului, proiectul Băneasa 1 are la bază dorința de a oferi clienților un imobil care să îmbine standardele de înaltă calitate cu utilitatea practică și modernismul. În această zonă ce are în apropiere mall-ul Jolie Ville, cafenele, restaurante, supermarketuri și diverse alte facilități necesare unei vieți urbane împlinite am construit o clădire cu 4 etaje, 36 de apartamente și locuri de parcare pentru fiecare.

detalii proiect
Calitate, confort și modernism - în Nordul Capitalei