1CONCEPT

Noi stiluri de viață, pentru tine

1Development, companie de real estate dedicată sectorului rezidențial din România, creează ambientul perfect pentru casa ta și pune bazele unor experiențe desăvârșite în cadrul unui stil de viață urban.

Misiunea noastră este dezvoltarea de proiecte imobiliare unice în București, îmbinând design-ul modern cu eleganța și confortul pentru a ne asigura că viitorii locatari se vor bucura de un stil de viață urban desăvârșit. Calitatea, soluțiile inteligente, arhitectura, alegerea unei locații ideale prin prisma facilităților și design-ul eco-friendly sunt principalele aspecte ce definesc Conceptul1. Căutăm mereu noi idei, materiale și aplicații, astfel încât arhitectura inedită și sentimentul de confort dintr-un „acasă” primitor ce caracterizează fiecare proiect al Conceptului1 să fie întotdeauna alegerea fiecărei persoane care își caută o locuință.

Proiectele 1Development se caracterizează printr-o atenție la detalii nemăsurată, dar și prin angajamentul calității desăvârșite.

Credem în

Excelență

Ne propunem să fim primii pe piață atunci când vine vorba de construirea spațiilor de locuit în care oamenii sunt nerăbdători să înceapă un nou capitol din viața lor, iar asta ne determină să ne folosim întotdeauna toate resursele pentru a oferi proiecte imobiliare unice și cu un randament invesțional pe măsură.

Confort

Confortul clienților noștri este, de fiecare dată, pe primul plan, așa că alegem cu o deosebită atenție atât zona, cât și materialele și finisajele folosite în construirea proiectelor noastre.

Responsabilitate

1Development livrează întotdeauna proiecte atent construite, menite să ofere clienților o experiență deosebită, fiind totodată atenți la impactul construcțiilor asupra mediului înconjurător - Pământul este singura noastră casă și este absolut vital să îl lăsăm moștenire generațiilor următoare într-o stare cât mai bună.

Experimentează și tu Conceptul1 de la 1Development, experimentează noi stiluri de viață.