image

Central story

Poziționare bună, accesibilitate, standarde ridicate de calitate și siguranță, posibilități de decorare în funcție de nevoile și preferințele tale - acestea sunt câteva din cele mai importante criterii de care ținem seama când trebuie să ne alegem o nouă locuință, iar Central, noul nostru proiect, le respectă pe toate. Situat pe Str. Vasile Lascăr nr. 216-218, la intersecția cu șoseaua Ștefan cel Mare, aproape de stația de metrou cu același nume și Parcul Circului, Central dispune de toate facilitățile necesare unui stil de viață activ și modern. Printre acestea se numără parcuri, școli, restaurante, instituții culturale, dar și stațiile STB ale liniilor 1, 46, 330, 335. Oferta Central cuprinde studio-uri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, proiectul urmând să beneficieze de spații comerciale la parter, spații verzi interioare, locuri de parcare pentru locatari și vizitatori, stații de ridesharing și taxi. În ceea ce privește finisajele, în Central fiecare scară va fi dotată cu lifturi de mare viteză marca Schindler, iar apartamentele vor fi predate cumpărătorilor dotate cu centrale termice individuale, băi complet finisate și utilate, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat.

Central - un proiect modern și versatil, ideal pentru tine.

Fiind un proiect rezidențial versatil, înconjurat de toate facilitățile necesare traiului într-un oraș european, Central este adaptat exigențelor atât celor care își doresc să cumpere pentru a se bucura de un nou stil de viață în centrul Capitalei, dar și celor care sunt în căutarea unui produs investițional cu randamente mari. Mai puțin de jumătate din apartamente mai sunt acum disponibile din acest ansamblu rezidențial devenit deja un punct de referință al zonei Ștefan cel Mare, așa că nu ezita să ne contactezi dacă ți-ar plăcea să te bucuri și tu de un altfel de stil de viață, în inima Bucureștiului.


Central, cel mai recent proiect 1Development, este situat pe Str. Vasile Lascăr nr. 216-218. Complexul rezidențial Central este un proiect de anvergură, destinat tuturor celor care își doresc să trăiască în inima Bucureștiului.

LOCAȚIE

CONCEPT

AZI

GREEN BUILDING CERTIFICATION

GREEN HOMES

În prezent, Central este în proces de obținere a certificării GREEN HOMES în parteneriat cu Romania Green Building Council. Pentru un mediu mai curat optimizăm procesul de proiectare și construire în vederea îmbunătățirii performanței ecologice, începând de la reducerea poluării cauzate de activitățile de construire și până la încurajarea opțiunilor de transport alternativ, prin amplasarea ansamblului rezidențial în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a pistelor de biciclete pentru a reduce traficul, consumul de combustibili fosili și poluarea aerului. În ceea ce privește materialele folosite, acestea vor avea un impact economic și asupra mediului redus, menite să asigure un consum mic (izolație cu vată minerală bazaltică, ferestre tripan, iluminat LED), protejând astfel mediul înconjurător.

288 de apartamente spațioase și bine compartimentate într-un complex rezidențial de amploare, în inima Bucureștiului