image

Central story

Poziționare bună, accesibilitate, standarde ridicate de calitate și siguranță, posibilități de decorare în funcție de nevoile și preferințele tale - acestea sunt câteva din cele mai importante criterii de care ținem seama când trebuie să ne alegem o nouă locuință, iar Central le respectă pe toate. Situat pe Str. Vasile Lascăr nr. 216-218, la intersecția cu șoseaua Ștefan cel Mare, aproape de stația de metrou cu același nume și Parcul Circului, Central dispune de toate facilitățile necesare unui stil de viață activ și modern. Printre acestea se numără parcuri, școli, restaurante, instituții culturale, dar și stațiile STB ale liniilor 1, 46, 330, 335. Central este un complex rezidential cu un regim de inaltime variat, cel mai înalt bloc avand 12 etaje, dispune de cinci scări de bloc cu apartamente de tipul studio, 2, 3, 4 camere si duplex cu un total de 349 apartamente. Proiectul beneficiază de spații comerciale la parter, spații verzi interioare, locuri de parcare pentru locatari, vizitatori si separat pentru spațiile comerciale, supraveghere video 24/7, paza. În ceea ce privește finisajele, în Central fiecare scară va fi dotată cu lifturi de mare viteză marca Schindler, iar apartamentele vor fi predate cumpărătorilor dotate cu centrale termice individuale, băi complet finisate și utilate, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat. Fiind un proiect rezidențial versatil, înconjurat de toate facilitățile necesare traiului într-un oraș european, Central este adaptat exigențelor atât celor care își doresc să cumpere pentru a se bucura de un nou stil de viață în centrul Capitalei, dar și celor care sunt în căutarea unui produs investițional cu randamente mari.

Central - un proiect modern și versatil, ideal pentru tine.

Fiind un proiect rezidențial versatil, înconjurat de toate facilitățile necesare traiului într-un oraș european, Central este adaptat exigențelor atât celor care își doresc să cumpere pentru a se bucura de un nou stil de viață în centrul Capitalei, dar și celor care sunt în căutarea unui produs investițional cu randamente mari.


Central este un complex rezidențial de anvergura din centrul Bucureștiului, situat pe Str. Vasile Lascăr, nr. 216-218, destinat tuturor celor care își doresc să trăiască în inima Bucureștiului.

LOCAȚIE

CONCEPT

AZI

349 de apartamente spațioase și bine compartimentate într-un complex rezidențial de amploare, în inima Bucureștiului