image
proiect premiat

2015

Floreasca story

Localizat în zona rezidențială de lux Floreasca, proiectul are o arhitectură modernă, integrată cu ingeniozitate în peisajul verde înconjurător. Cele 22 de apartamente dispuse pe 8 etaje sunt încântătoare datorită suprafețelor generoase, finisajelor cu materiale de calitate și suprafețelor vitrate mari de unde locatarii pot admira oricând priveliștea excepțională din jur, ale cărei puncte cheie sunt Lacul Floreasca, Lacul Colentina, Lacul Tei și Parcul Verdi. Datorită unui nou concept arhitectural aparținând unui arhitect premiat, apartamentele de la parter și primele două etaje au vedere directă spre lac, peisajul de la următoarele trei nivele este completat de arbori, iar ultimele două etaje au parte de o panoramă de 360 de grade a Bucureștiului. Fațada ventilată contribuie la vederea spectaculoasă, oferind senzația de spațiu și asigurând luminozitate, astfel încât locuitorii să se poată bucura cât mai mult de lumină naturală.

Floreasca 1 - îmbinarea perfectă între rafinament, intimitate și confort.

Imobilul dispune de locuri de parcare subterane pentru locatari și supraterane pentru vizitatori, iar locatarii se pot bucura de o sală de sport și de o grădină proprie a proiectului, cu acces direct către lac. Un adevărat reper al zonei în care se află, Floreasca 1 este spațiul perfect pentru oricine își dorește să locuiască într-o clădire construită impecabil, după cele mai înalte standarde, în imediata apropiere a naturii urbane și a facilităților corespunzătoare nevoilor familiilor moderne.


Premiul secțiunii Arhitectură rezidențială

Locuințe colective (ex-aequo), acordat de către Anuala de Arhitectură București În 2015 am primit acest premiu pentru ansamblul Floreasca 1, un proiect ca o operă de artă, ce îmbină confortul cu eleganța într-o zonă rezidențială de lux din București.

LOCAȚIE

CONCEPT

AZI

Proiect reper al ansamblurilor rezidențiale de lux

GREEN BUILDING CERTIFICATION

Floreasca 1 este recunoscută de Romania Green Building Council drept clădire „verde” : beneficiază de confort termic, eficiență energetică superioară, arhitectură peisagistică sustenabilă, fiind aproape de mijloace de transport în comun, ceea ce încurajează reducerea poluării prin folosirea transportului alternativ. Printre materialele folosite la finisaje se numără lemn certificat FSC de la Bauwerk Parkett AG și Boen Bruk AS, precum și vopsea ecologică cu un conținut de COV aproape zero de la Benjamin Moore și Apla Ultra Matt.

22 de apartamente de lux în cea mai frumoasă clădire din București aflată la răscruce de lacuri și parcuri