INOVĂM

dezvoltăm experiențe desăvârșite Citește povestea

Fondat în 2012, 1Development este un brand de dezvoltare imobiliară ce are în portofoliu proiecte inedite, cu randament investițional ridicat, în zone accesibile din prisma transportului și înconjurate de toate facilitățile necesare unui stil de viață modern în Capitală. Cu proiecte atent construite, dedicare față de clienți și planuri de viitor impresionante, 1Development rămâne unul dintre cei mai consecvenți și inovatori dezvoltatori imobiliari din București. Floreasca 1, Băneasa 1 și Central sunt primele proiecte dezvoltate de către 1Development. Construite în zone importante ale Capitalei, cu o atenție deosebită la detalii, proiectele au în comun o arhitectură modernă, finisaje de calitate, dotări și facilități premium, precum și poziționare aproape de numeroase puncte de interes. Despre ceea ce le diferențiază, mai jos:

Proiecte recente

Recunoașterea calității

Premiul pentru Arhitectură Rezidențială - secțiunea locuințe colective

În 2015, Proiectul Floreasca 1 a câștigat Premiul pentru Arhitectură Rezidențială - secțiunea locuințe colective. Privit ca un punct de reper al zonei, un “landmark” ca obiect urban, proiectul a impresionat prin mai multe aspecte: - materialitatea fațadei, textura majoră aplicată pe lemn creând senzația de confort specifică unui cămin; - volumetria - un concept de hibrid compozițional prismatic ce simbolizează mulțimea de spații intime, lăsând o senzație generală de relaxare, intimitate și integrare în perspectiva peisajului natural; - impresia generală produsă de proiect, ce transmite siguranță și confort.

GREEN BUILDING CERTIFICATION

Proiectul Floreasca 1 este primul ansamblu rezidențial „verde” certificat prin programul de certificare Green Homes, program dezvoltat de către Romania Green Building Council (RoGBC). Un reper al ansamblurilor rezidențiale de lux din București, Floreasca 1 îmbină armonios eleganța și confortul oferite de finisajele de înaltă calitate cu arhitectura modernă, ce include ferestre cu vedere spre lac și o fațadă ventilată, la care s-a folosit lemn de Trespa, ce transformă, amplifică și chiar adaugă o nouă dimensiune design-ului. O altă particularitate a fațadei este materialitatea sa, textura majoră aplicată pe lemn creând senzația de intimitate și confort. Proiect unic în București, Floreasca 1 a câștigat, în 2015, Premiul secțiunii Arhitectură rezidențială – locuințe colective (ex-aequo), acordat de către Anuala de Arhitectură București. În ceea ce privește accesibilitatea, proiectul se află în apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu, dar și a numeroase artere majore de transport ale Bucureștiului, reprezentând astfel combinația ideală între nevoia de spațiu privat și confort și nevoia de a avea acces la toate facilitățile care stau la baza unui stil de viață modern. Umătorul proiect 1Development ce urmează să obțină certificarea de clădire „verde” este Central, un ansamblu rezidențial situat în zona Ștefan cel Mare, proiectat astfel încât să câștige timp viitorilor locatari, prin localizarea în apropierea a numeroase facilități și puncte de interes, aducându-le un plus de valoare și celor care își doresc să investească în imobiliare. Încă din momentul demarării proiectului, Central a urmat îndeaproape criteriile RoGBC, fiind, până la finalizare, pre-certificat Clădire Verde (Green Homes). Prin atingerea acestui nivel, Central s-a calificat pentru programul special de creditare - Green Mortgage, pe care viitorii cumpărători îl pot accesa prin intermediul băncilor partenere. Atât Floreasca 1 cât și Central au fost proiectate astfel încât să aibă un impact semnificativ în ceea ce privește reducerea poluării cauzate de activitățile de construcție, gestionarea corectă a deșeurilor de pe șantier, optimizarea consumului de apă și de energie, folosirea de materiale sustenabile, fără compuși organici volatili și cu amprentă scăzută de carbon, implementarea unui sistem de sortare a deșeurilor la sursă, pe minimum patru fracții, precum și încurajarea opțiunilor de transport alternativ. Floreasca 1 și Central sunt doar două exemple prin care dorim să te asigurăm că proiectele noastre reprezintă un cămin sigur și sănătos pentru tine și că acordăm, în același timp, o atenție deosebită mediului înconjurător